Иран заплаши Израел с по-голям удар, ако израелските власти отмъстят след

...
Иран заплаши Израел с по-голям удар, ако израелските власти отмъстят след
Коментари Харесай

Иран заплаши Израел и САЩ с нов по-силен и по-решителен удар

Иран заплаши Израел с по-голям удар, в случай че " израелските управляващи отмъстят след масираната офанзива от 13 април ". Техеран съобщи, че Иран е дал отговор единствено на израелската офанзива против комплекса на посолството в сирийската столица Дамаск на 1 април, прадават Sky News и  CNN .

" Ислямска република Иран няма да се поколебае да упражни своето неотменимо право на самозащита, когато е належащо. Ако израелският режим още веднъж извърши военна експанзия, отговорът на Иран безспорно ще бъде по-силен и по-решителен ", цитира CNN посланика и непрекъснатия представител на Иран в Организация на обединените нации Амир Саид Иравани.

Според държавните медии началникът на щаба на въоръжените сили на Иран е декларирал, че всяко израелско възмездие ще бъде посрещнато с по-голяма офанзива, в сравнение с нощес, добавя Sky News.

Tasnim заяви, че военачалник Мохамед Багери също по този начин е предизвестил Съединени американски щати, че базите им ще бъдат атакувани, в случай че Вашингтон поддържа Израел в какъвто и да е тип ответна офанзива.

" Нашият отговор ще бъде доста по-голям от военните дейности довечера, в случай че Израел предприеме ответни дейности против Иран ", е декларирал той.

Командирът на Корпуса на гвардейците на ислямската гражданска война Хосейн Салами също предизвести, че Техеран ще отвърне на всяка израелска офанзива против неговите ползи, чиновници или жители.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР